De docent

Hi, ik ben Roos!

Mijn naam is Rozemarijn, maar de meeste mensen noemen me gewoon Roos. Samen met mijn man Albert-Jan en dochter Fiene (2021) woon ik in Zwolle.

Mijn persoonlijke reis met yoga begon in 2012, toen ik samen met mijn moeder yogalessen volgde bij Ria Suyderhoud. Jarenlang voelde ik de drang om mijn eigen yoga-ervaring te delen met anderen, maar mijn eigen lichaam hield mij hier sterk in tegen. Ik ben zeker niet de meest flexibele persoon, en dat gaf me de nodige twijfels om aan een yoga-opleiding te beginnen. Toen ik in september 2022 een sabatical nam heb ik mijn stoute schoenen aan getrokken en mij aangemeld. Het voelde als een bevrijding en een verrijking om met mijn yogaopleiding te starten. Precies een jaar later, in september 2023, begon ik met het geven van mijn eigen samengestelde yogalessen.

Alles waar ik blij van wordt, alles waar ik tot op de dag van vandaag nog baat bij heb verwerk ik in mijn lessen. Mijn stap in 2022 is de beste stap die ik heb kunnen nemen, ik kijk uit naar alle mooie vrouwen die ik in mijn les mag verwelkomen en ontmoeten. De reis die we samen gaan maken en de unieke kans om ook jou wat handvatten mee te geven op jou levenspad.

Wat ik je mee wil geven

Bij yoga denk je misschien aan ingewikkelde houdingen in strakke leggings. Maar yoga is veel meer dan dat!
Het gaat helemaal niet om de perfecte houdingen, maar om de verbinding tussen lichaam en geest. Tijdens mijn lessen wil ik je meenemen op een helderde en luchtige manier wat yoga voor jou kan betekenen. Wat de normen en waarden zijn voor een yogi en wat het achtvoudige pad inhoudt.

Ik laat het allemaal terugkomen in mijn wekelijkse thema die ik verwerk in mijn lessen.
Dit kan te maken hebben met het weer, de maan of mijn eigen gevoel. Maar ook met acceptatie, tevredenheid of dankbaarheid.

Ik zal je handvaten meegeven om contact te maken met je lichaam, je adem en je omgeving, om zo nieuwe energiebronnen in jezelf te vinden.

Zie ik je binnenkort?

Ik hoop dat door alle info op mijn website dat ik voor jou de drempel om te starten met jouw yogareis zo laag mogelijk heb gemaakt.Dat ik als yoga docent vooral niet bezig ben met ‘ het perfecte ‘ plaatje, maar met de beleving en tijd voor jouw. Ik gun jou in alle hectiek van het dagelijkse leven een moment voor jezelf, waarin jij volledig mag zijn in het moment, geen verplichting hebt en naar huis mag gaan met meer energie, balans en rust. Begin jouw yogareis met een proefles een vrijblijvende manier om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen.

“Jouw lessen hebben mij enorm geholpen in mijn proces, het voelt goed om zo in verbinding te zijn met mijn gevoel”

ZWANGERSCHAPSVERLOF

Vanaf 1 juni ga ik genieten van mijn zwangerschapsverlof en liggen mijn yogalessen even stil.
Vanaf begin 2025 zal ik mijn lessen weer oppakken en via mijn socials laten weten dat ik er weer ben.

Mocht je vragen hebben of wil je als eerst op de hoogte gehouden worden wanneer de lessen weer gaan starten, stuur mij dan een berichtje via contact