Tarieven

Ik doe mijn best om de voordelen van yoga toegankelijk te maken voor iedereen. De tarieven zijn opgezet met jouw welzijn in gedachten, en ik heb verschillende opties beschikbaar om aan jouw behoeften en planning te voldoen. De tarieven zijn gebaseerd op lessen van 90 minuten. Als jij je voor de allereerste keer aanmeldt voor een proefles, ontvang jij van mij een speciaal welkomst pakketje cadeau.

Betaling en reservering voor de yogalessen is voorafgaand aan de les vereist. Tot uiterlijk 2 uur voorafgaand aan de les kun je kosteloos annuleren, daarna wordt het volledige bedrag inrekening gebracht.

De zaal opent 15 minuten voor aanvang van de les. De les start precies op het aangegeven tijdstip. Dus zorg dat je op tijd bent.

Yoga deelname is op eigen risico; raadpleeg je arts bij gezondheidsproblemen. Respecteer de rust en stilte tijdens de les en houd je telefoon uitgeschakeld.

ZWANGERSCHAPSVERLOF

Vanaf 1 juni ga ik genieten van mijn zwangerschapsverlof en liggen mijn yogalessen even stil.
Vanaf begin 2025 zal ik mijn lessen weer oppakken en via mijn socials laten weten dat ik er weer ben.

Mocht je vragen hebben of wil je als eerst op de hoogte gehouden worden wanneer de lessen weer gaan starten, stuur mij dan een berichtje via contact