Mama yoga

Een heerlijk moment dat helemaal om jou draait! Mama yoga is de ultieme manier voor moeders om te ontspannen. Tijdens deze lessen besteden we aandacht aan jouw welzijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Fijne oefeningen, rustige houdingen samen met ademtechnieken om tot rust te komen. Kom mentaal en emotioneel meer in balans en geniet van meditaties en intuïtieve opdrachten.

Dit is jouw moment om te relaxen & nieuwe energie op te doen.

De voordelen van mama yoga

  • Het vermindert je stress
  • Verbetert je slaapkwaliteit
  • Positieve gemoedstoestand
  • Quality time voor jezelf
  • Wissel ervaringen uit met andere mama’s
  • Verhoogt je energieniveau

Voor wie is mama yoga geschikt?

Mama yoga is geschikt voor alle (jonge) moeders die op zoek zijn naar rust, ontspanning, balans en tijd voor zichzelf. Deze les is niet bedoeld om ‘back in shape’ te komen, maar om jouw balans te (her)ontdekken. Hier mag je voelen en ervaren waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Door middel van ontspanning, rustige houdingen, intuïtieve oefeningen en meditatie bied ik jou de gelegenheid om weer terug te komen bij jezelf.

Met de juiste rust, ruimte en liefde voor jezelf ben ik er van overtuigd dat ook jij je balans weer terug gaat vinden.

Benieuwd of het iets voor je is?

Wist je dat...

Mijn lessen volledig zijn ontstaan vanuit mijn eigen verlangen na de geboorte van onze dochter. Je kunt als zwangere vrouw heel veel verschillende lessen volgen, maar als moeder valt dat onwijs tegen. Ik had behoefte aan een groep moeders waarmee ik kon sparren, die mijn verhalen zouden herkennen en vooral tijd voor mijzelf. Nu een paar jaar later hoop ik heel veel lieve moeders te mogen verwelkomen met dit zelfde verlangen.

Met deze lessen wil ik een veilige omgeving creëren waarin je je vragen durft te stellen en waar je kwetsbaar mag zijn.

ZWANGERSCHAPSVERLOF

Vanaf 1 juni ga ik genieten van mijn zwangerschapsverlof en liggen mijn yogalessen even stil.
Vanaf begin 2025 zal ik mijn lessen weer oppakken en via mijn socials laten weten dat ik er weer ben.

Mocht je vragen hebben of wil je als eerst op de hoogte gehouden worden wanneer de lessen weer gaan starten, stuur mij dan een berichtje via contact